Ugrás a tartalomra
Ivóvízben vizsgált paraméterek - Bór

A bórra vonatkozó határérték 1,0 mg/l.

Ipari mangántalanítás, mangántalanító
A mangántalanítás olyan vízkezelési és víztisztítási feladat, amit sokan együtt asszociálnak a vastalanítással, mint vas-, és mangántalanító berendezés, de ez nem minden esetben van így.
Ipari vastalanítás, vastalanító
A vastalanítás a második leggyakrabban alkalmazott vízkezelési és víztisztítási feladat a vízlágyítás után. Magyarországra ugyanis jellemző, hogy a talajban lévő rétegvizek jelentős mennyiségben tartalmaznak vasat.
VISZONTELADÓKAT KERESÜNK
Az EcoWater termékek értékesítésére keresünk partnereket az ország egész területéről.
A vízkeménység, és a vízkeménység mérése
Akár városon belül is különbözhet a vízművek által szolgáltatott vízminőség pl. a vízkeménység értéke. Amennyiben pontosan tudni szeretné, hogy az Ön otthonában milyen a vízkeménység akkor az OKT-1 keménység teszterrel ezt gyorsan és egyszerűen Ön is megteheti.
Mezőgazdasági és állattenyésztési vízkezelés
Cégünk, kútvíz, felszíni víz, vagy hálózati vízkezelés és víztisztító feladatok felmérésével, szaktanácsadással, tervezéssel, állapotfelméréssel, komplex vízkezelő projektek kivitelezésével (beszerelés, beüzemelés) foglalkozik Magyarországon és külföldön.
EcoWater WIFI vízhálózat monitoring rendszer
Az EcoWater fejlett HydroLink®* technológiája gombnyomásra informál a vízkezelő rendszerünk állapotáról. Lehetővé teszi a vízkezelő eszközök vezérlését és felügyeletét.
Blueair légtisztítók Svédországból
A legfejlettebb légtisztító valaha - HealthProtect ™
ÁSZF
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

About

Az Agrovíz Kezelési Kft-t Püspök Miklós és Mészáros Gábor alapította 2015 augusztusában. Csak a jó víz. Minden körülmények között.