Ugrás a tartalomra
Blueair légtisztítók Svédországból

Blueair légtisztítók Svédországból

Új!

A legfejlettebb légtisztító valaha - HealthProtect ™

24/7 védelemmel a vírusok és baktériumok ellen

Időnk körülbelül 90% -át beltéren töltjük, akár 5x szennyezettebb levegőnek kitéve, mint a szabadban - ami allergiát és asztmát válthat ki, befolyásolhatja a gyermek fejlődését, megzavarhatja az alvást és így tovább.

A stockholmi szigetcsoport friss levegőjének ihletésével a Blueair célja, hogy megvédje gyermekeinket, társadalmunkat és bolygónkat a rossz beltéri levegő hatásaival szemben.

 

Tiszta levegő a következő generáció számára

Több mint két évtizeddel ezelőtt a svéd alapító biztosítani akarta, hogy gyermekei ugyanolyan friss levegőt lélegezhessenek be otthonukban, mint a tiszta svéd vidéken. 

Díjnyertes légtisztítóikat továbbra is Svédországban tervezik, hogy a gyermekek számára a legbiztonságosabb fejlődési és növekedési környezetet teremtsék - miközben a legkevésbé károsak a környezetre.

Csendesen töltse meg nappaliját tiszta levegővel

A HEPASilent Ultra™ az eddigi legfejlettebb szűrési technológia. Minden alkatrész egyedi svéd tervezésű, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt és energiahatékonyságot biztosítsa. Ez a szabadalmaztatott technológia ötvözi az elektrosztatikus és a mechanikus szűrést, elpusztítja a csírák 99%-át, eltávolítja a port, a pollent, a szőrt, a penészt, az illékony szerves vegyületeket és szagokat. A HEPASilent Ultra™ 50%-kal több tiszta levegőt szolgáltat, 55%-kal kevesebb energiát használ fel, és 10%-kal alacsonyabb a zajszintje, mint a hagyományos HEPA-szűrésnek.

Míg a tipikus légtisztítók egyszerűen beszívják a levegőt egy szűrőn, a HEPASilent™ technológia két szűrési technológiát ötvöz. Ennek eredményeként több tiszta levegő jut a helyiségbe nagyobb sebességgel, csendes működéssel, amely kevesebb energiát fogyaszt, mint egy villanykörte. 12 percenként teljesen átszűri a levegőt egy 38-62 m²-es szobában.

Címkék

About

Az Agrovíz Kezelési Kft-t Püspök Miklós és Mészáros Gábor alapította 2015 augusztusában. Csak a jó víz. Minden körülmények között.