Ugrás a tartalomra

Cég

Az Agrovíz Kezelési Kft-t Püspök Miklós és Mészáros Gábor alapította 2015 augusztusában. 

Cégünk víztechnológiai berendezések forgalmazója, vízkezelési projektek kivitelezője. A vízkezelési iparágban megszerzett tapasztalatunk alapján alakítottuk ki termékportfóliónkat az ipari, és lakossági igényeknek megfelelően. Specialitásunk a mezőgazdaság, azon belül is az állattenyésztés vízkezelési problémáinak megoldása. Szolgáltatásaink a vízkezelés teljes spektrumát lefedik, megoldásaink a legújabb vízkezelési technológiákra épülnek. Folyamatosan jelen vagyunk a szakági kiállításokon, szaklapokban publikálunk. Az Agrovíz Kezelési Kft. a "Komplex kútvízkezelési rendszerek a mezőgazdaságban" pályázattal III. termékdíjat nyert, valamint a "Komplex kútvízkezelési rendszerek a növénytermesztésben" pályázattal elismerésben részesült a 25. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokon. Az Euro-Clear Kft. (az ország egyik legnagyobb víztechnológiai berendezés forgalmazója) egyik legnagyobb, kiemelt magyarországi partnere. 

Szolgáltatásaink: Kútvíz, felszíni víz, vagy hálózati vízkezelés és víztisztító feladatok szaktanácsadása, tervezése, állapotfelmérés, komplex vízkezelő projektek kivitelezése Magyarországon és külföldön. Ipari és háztartási vízkezelés, webshopon keresztüli értékesítés. Saját szervízcsapattal és országos lefedettségű beüzemelő és -szervizpartneri hálózattal is rendelkezünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanácsadással kiegészített értékesítésre, valamint a partnereink és a náluk telepített rendszerek utánkövetésére. Újabb és újabb kihívásokat keresünk, lehetőségeket új hazai és külföldi megoldások bevezetésére, nemzetközi kapcsolatok kialakítására.

Az Agrovíz Kft. tevékenységi köre:

  • Vízlágyítás,
  • Vas-, mangánmentesítés,
  • Arzénmentesítés,
  • Nitrátmentesítés,
  • Fordított ozmózis elvű víztisztítás,
  • UV fertőtlenítés,
  • Ammóniamentesítés.

About

Az Agrovíz Kezelési Kft-t Püspök Miklós és Mészáros Gábor alapította 2015 augusztusában. Csak a jó víz. Minden körülmények között.