Ugrás a tartalomra
EcoWater WIFI vízhálózat monitoring rendszer

EcoWater WIFI vízhálózat monitoring rendszer

Az EcoWater fejlett HydroLink®* technológiája gombnyomásra informál a vízkezelő rendszerünk állapotáról. Lehetővé teszi a vízkezelő eszközök vezérlését és felügyeletét. Ez a WIFI alapú otthoni vízellenőrző rendszer segíthet kijavítani a lehetséges problémákat, mielőtt azok problémává válnának, így meghosszabbítja a készülék élettartamát az otthonunkban vagy a nyaralónkban. Ezenkívül a HydroLink Plus® programozható úgy, hogy riasztásokat és diagnosztikát küldjön a helyi EcoWater képviselőnknek, aki figyelemmel kíséri a rendszert, és szükség esetén karbantartást és szervizelést biztosít.

Az EcoWater HydroLink Plus® rendszer lehetőséget ad a vízfogyasztás figyelemmel kísérésére, tudatja, mikor kell sót adagolni, és nyaralás közben is figyelemmel kísérheti az eszközét. Gyakorlatilag bárhonnan elérheti a rendszerét, és igény szerint értesítéseket kaphat e-mailben, szöveges üzenetben, vagy mobiltelefonon applikáción keresztül, vagy egyszerűen a wifi.ecowater.com weboldalon keresztül.

A HydroLink Plus® WIFI csatlakozással rendelkezik, és lehetővé teszi e-mail vagy szöveges értesítések fogadását. Miután az egység csatlakozik a házi WIFI-hez, megtekintheti a rendszer állapotát, regisztrálhatja a terméket a kereskedőnél és beállíthatja a riasztásokat.

monitoring

Figyelmeztetések és funkciók

A következő figyelmeztetések e-mailben vagy szöveges értesítéssel értesítik Önt, ha a fenti feltételek bármelyike ​​fennáll. Az értesítések bármelyikének kombinációja vagy mindegyike kiválasztható az aktív értesítéshez.

  • Víz-lefolyó érzékelő ** - Értesít, ha túl sok víz folyik át a rendszeren.
  • Alacsony sótartalom figyelmeztetés - Megjelenik egy figyelmeztetés, amely tájékoztatja Önt arról, hogy mikor kell sót adni a vízlágyítóhoz.
  • Áramlásfigyelő - Riasztást küld, ha a víz hosszabb ideig folyik. Az időtartam és az áramlási sebesség is változtatható.
  • Vízmérő - Lehetővé teszi vegyszer adagolását, az áramláskapcsoló működését és a vízfelhasználási információkat. (Külön beállítást igényel. Kérje szakértőnk segítségét)
  • Túlzott vízhasználat - Figyelmeztetést küld, ha otthoni átlagosnál lényegesen több vizet használtak fel.
  • Rendszerhiba - Megjelenik egy figyelmeztetés, amely tudatja Önnel, hogy hiba áll fenn az egységben.
  • Szolgáltatás emlékeztető - Megjelenik egy riasztás, amely tájékoztatja Önt arról, hogy az egység javításra vár.
  • Rendszerkapcsolat állapota - Riasztást küld, amennyiben a WIFI kapcsolat megszakadt.
  • Regenerálás / Visszamosás indítása - A regenerálás távolról elindítható az applikációból.

* Csak bizonyos modelleken érhető el.
** Ez a funkció még nem érhető egyelőre.

Címkék

About

Az Agrovíz Kezelési Kft-t Püspök Miklós és Mészáros Gábor alapította 2015 augusztusában. Csak a jó víz. Minden körülmények között.