Ugrás a tartalomra
VISZONTELADÓKAT KERESÜNK

VISZONTELADÓKAT KERESÜNK

Az Agrovíz Kezelési Kft-t Püspök Miklós  és Mészáros Gábor alapította 2015 augusztusában. 

Cégünk víztechnológiai berendezések forgalmazója, vízkezelési projektek kivitelezője. A vízkezelési iparágban megszerzett tapasztalatunk alapján alakítottuk ki termékportfóliónkat az ipari, és lakossági igényeknek megfelelően. Specialitásunk a mezőgazdaság, azon belül is az állattenyésztés vízkezelési problémáinak megoldása. Szolgáltatásaink a vízkezelés teljes spektrumát lefedi, megoldásaink a legújabb vízkezelési technológiákra épülnek. Folyamatosan jelen vagyunk a szakági kiállításokon, szaklapokban publikálunk. Az Agrovíz Kezelési Kft. a "Komplex kútvízkezelési rendszerek a mezőgazdaságban" pályázattal III. termékdíjat nyert, valamint a "Komplex kútvízkezelési rendszerek a növénytermesztésben" pályázattal elismerésben részesült a 25. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokon. Az Euro-Clear Kft. (az ország egyik legnagyobb víztechnológiai berendezés forgalmazója) egyik legnagyobb, kiemelt magyarországi partnere. 

Szolgáltatásaink: Kútvíz, felszíni víz, vagy hálózati vízkezelés és víztisztító feladatok szaktanácsadása, tervezése, állapotfelmérés, komplex vízkezelő projektek kivitelezése Magyarországon és külföldön. Ipari és háztartási vízkezelés, webshopon keresztüli értékesítés. Saját szervízcsapattal és országos lefedettségű beüzemelő és -szervizpartneri hálózattal is rendelkezünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanácsadással kiegészített értékesítésre, valamint a partnereink és a náluk telepített rendszerek utánkövetésére. Újabb és újabb kihívásokat keresünk, lehetőségeket új hazai és külföldi megoldások bevezetésére, nemzetközi kapcsolatok kialakítására.

 
Az EcoWater cégről:

"Missziónk az Ön életminőségének javítása és a természeti környezet védelme.
Mi vagyunk a világon a legnagyobb gyártói a háztartási vízkezelő rendszereknek.
Lynn Lindsay, a cég alapítója találta fel a világon először az automatikus vízlágyítót, amit 1925-ben szabadalmaztatott.
Az innovatív technológiák bevezetésében több mint 90 éves tapasztalattal, szabványokat meghatározó cég vagyunk a teljes iparágban.
Az EcoWater Systems központja az USA-ban található.
A Berkshire Hataway-hoz tartozó Marmon Group egysége vagyunk, mely egy nemzetközi szinten működő magán tőkecsoport,ami több mint 140 autonóm szolgáltató és gyártó társaságot foglal magában, több mint 7 milliárd dollár elért forgalommal.
A teljes csoportban jelenleg több mint 17 000 dolgozót foglalkoztatunk.
Sok országban több kontinensen vannak kirendeltségeink.
Több mint 1 400 disztribútorunk van az egész világon.
Mind a tervezés, mind a gyártás az USA területén lévő gyárainkban folyik.
A magas minőség, valamint a kutatás-fejlesztésbe való befektetés tevékenységünk alapját képezik.
A tudósaink és mérnökeink sokéves kutatása és bevezetett technológiai innovációi szabadalmak százait eredményezte.
Minden berendezésünket az ISO 9001 tanúsítás eljárásainak megfelelően gyártjuk.
Egyetlen cégként az iparágban, rendelkezünk nullás szén lábnyom tanúsítvánnyal.
Tagjai vagyunk a WQA-nak (Water Quality Association), egy a víz kezelésére és szűrésére szolgáló berendezések minősége fölött őrködő non-profit világszervezetnek.
Mi vagyunk a gyártói saját márkánknak az EcoWaternek, de gyártói vagyunk szintén még más márkáknak is, többek között.
Technikai támogatást és rendkívüli szerviz szolgáltatást biztosítunk.
Berendezésein többéves garanciával és minőség tanúsítással bírnak."

Az EcoWater termékek értékesítésére keresünk partnereket az ország egész területéről. Amennyiben érdekli a lehetőség, kérem jelentkezzen a Kapcsolat menüponton keresztül.

About

Az Agrovíz Kezelési Kft-t Püspök Miklós és Mészáros Gábor alapította 2015 augusztusában. Csak a jó víz. Minden körülmények között.